ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

April 2022
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

ΔΗΜΟΦΙΛΗ TAGS

Selectively ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ αυτοματες γκαραζοπορτες αυτοματισμοι πορτασ βλάβες σε ρολά γκαραζόπορτες γκαράζ γκαραζόπορτες γκαραζόπορτες οροφής ειδικές μεταλλικές κατασκευές επισκευές ρολά Λυκόβρυση επισκευές σε ηλεκτρικά οικιακά ρολά επισκευές σε ρολά γκαραζόπορτες επισκευή σε μπάρες διέλευσης επισκευες - service επισκευες γκαραζοπορτες Μεταμορφωση επισκευες γκαραζοπορτες Πευκη επισκευες γκαραζοπορτες νεο ηρακλειο κάγκελα κάγκελα ασφαλείας κεραμίδια λυόμενες αποθήκες μεταλλικές κατασκευές μηχανισμοι για γκαραζοπορτεσ μηχανισμοι γκαραζοπορτασ μοτέρ πόρτας μοτερ για γκαραζοπορτες μοτερ για γκαραζοπορτεσ πάνελ κεραμίδι περγκολες πορτεσ γκαραζ προσφορες γκαραζοπορτες προσφορες γκαραζοπορτες οροφης προσφορες ρολα προσφορες ρολα γκαραζοπορτες ρολά ρολα αλουμινιου ρολα ασφαλειας ρολα γκαραζοπορτες ρολα γκαραζοπορτες λαμαρινας ρολα καταστηματων στέγαστρα στέγαστρα με μουσαμά στέγαστρα με πολυκαρμπονικό συρομενεσ γκαραζοπορτεσ υπόστεγα

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΡΟΛΩΝ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

Κοινοποίηση σε Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Σε βιομηχανικό κτίριο στη Λυκόβρυση, γνωστής αλυσίδας βιολογικών προϊόντων, αναλάβαμε τις εργασίες για συντήρηση κι επισκευές των ρολών που προϋπήρχαν.

Κατά τις επισκευές των ρολών, έγιναν ρυθμίσεις, αντικατάσταση χτυπημένων φύλλων των ρολών, αντικατάσταση μοτέρ σ’ ένα ρολό και μπήκαν λάστιχα στεγανοποίησης στους οδηγούς όπου είχαν καταστραφεί ή δεν είχαν καθόλου. Η φωτογραφία που ακολουθεί είναι κατά την αλλαγή μοτέρ σε ρολό.

               Αντικατάσταση μοτέρ σε ρολό

Εκτός από τις εργασίες που προαναφέρθηκαν ενημερώσαμε τους ιδιοκτήτες για τις ενέργειες συντήρησης που μπορούσε να κάνει το προσωπικό αλλά και για τα προβληματικά σημεία των εγκαταστάσεων που εντοπίσαμε.

Ένα από τα προβληματικά σημεία στην λειτουργία των ρολών, ήταν πως κάποια από αυτά λειτουργούσαν με τηλεχειρισμό, πρακτική που συνιστά μεν ευκολία, αλλά ενέχει τον κίνδυνο να υπάρξει σοβαρό πρόβλημα, αν υπάρχει εμπόδιο κι ο χειριστής δώσει εντολή για κλείσιμο χωρίς να έχει οπτική επαφή ώστε να το αντιληφθεί.

Μερικές μέρες μετά την αποπεράτωση των εργασιών συντήρησης και τις επισκευές των ρολών κι ενώ είχαμε ενημερώσει τους ιδιοκτήτες για τις απαιτούμενες αλλαγές που έπρεπε να γίνουν στον τρόπο ελέγχου της λειτουργίας των ρολών, δυστυχώς επαληθευτήκαμε με τον χειρότερο τρόπο, καθώς συνέβη αυτό ακριβώς που είχαμε προειδοποιήσει.

Κάποιο άτομο από το προσωπικό έδωσε εντολή με τηλεχειρισμό για να κλείσει ένα από τα ρολά, ενώ δεν είχε οπτική επαφή με το ρολό και υπήρχαν εμπορεύματα στη δεξιά πλευρά.

Το αποτέλεσμα φαίνεται στην φωτογραφία που ακολουθεί, το ρολό κατέβηκε μονόπατα με αποτέλεσμα η ψάθα του ρολού να στραβώσει, να βγει από τους οδηγούς και ένα τμήμα στο άνω μέρος δεξιά να καλύπτει το σύστημα οδήγησης (άξονα – μοτέρ – ελατήρια).

 

Βλάβη σε ρολό

 

Εικόνα πλήρους καταστροφής που καταφέραμε να αποκαταστήσουμε, αφού πρώτα απελευθερώσαμε την ψάθα στο ρολό κι αλλάξαμε τα φθαρμένα μέρη.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν φαίνονται τα στάδια αποκατάστασης.

 Αποκατάσταση βλάβης ρολού -1

 

Αποκατάσταση βλάβης ρολού – 2

Αποκατάσταση βλάβης ρολού – 2

 

***

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ΡΟΛΑ

Με πολυετή εμπειρία σε ηλεκτρικά ρολά, αναλαμβάνουμε την επισκευή και αντικατάσταση μοτέρ σε ηλεκτρικά οικιακά ρολά, παρέχοντας 5 χρόνια εγγύηση.

***

Αναλαμβάνουμε  με υπευθυνότητα εργασίες εγκατάστασης, επισκευές, μετατροπές και συντήρηση  σε υπάρχουσες Γκαραζόπορτες, Μηχανισμούς, Ρολά καταστημάτων και Αυτοματισμούς – καθώς και για λογαριασμό συνεργαζόμενων επιχειρήσεων

 Διαθέτουμε  ανταλλακτικά για όλους σχεδόν τους τύπους ρολών καθώς και σύγχρονους πίνακες αυτοματισμού και κοντρόλ για όλες τις γκαραζόπορτες και τα ρολά καταστημάτων

ServiceQuarantee

Εγγύηση  Εργασιών και Ανταλλακτικών

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΒΛΑΒΩΝ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ – ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ – SERVICE

σε ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ, ΡΟΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΣΠΙΤΙΩΝ, ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ

***

Αν και παρέχουμε τις υπηρεσίες μας όπου ζητηθεί, στην Αττική είναι ο κύριος όγκος των εργασιών μας, σε εγκαταστάσεις και τεχνική υποστήριξη με επισκευές, συντηρήσεις, μετατροπές σε γκαραζόπορτες, ρολά, αυτοματισμούς, μπάρες ελέγχου διέλευσης.

Στην Αττική εξυπηρετούνται οι περιοχές  :

Ηράκλειο – Αττική, Νέο Ηράκλειο, Μεταμόρφωση, Πεύκη, Λυκόβρυση, Μαρούσι, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Ιωνία, Νέα Χαλκηδόνα, Άγιοι Ανάργυροι, Ίλιον, Αχαρνές ( Αχαρναί – Μενίδι ),  Θρακομακεδόνες, Γαλάτσι, Πολύγωνο, Αθήνα – Άνω Πατήσια, Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Εκάλη, Δροσιά, Διόνυσος, Χαλάνδρι, Χολαργός, Παπάγου, Φιλοθέη, Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Γέρακας, Σταυρός, Μελίσσια, Βριλήσσια, Γλυφάδα, Άλιμος, Ελληνικό και οι υπόλοιπες περιοχές της Αττικής

***

 

Ενδεικτικά έργα μας, με ηλεκτρικά ρολά αλουμινίου με σωληνωτό μοτέρ:

Ρολά  αλουμινίου με σωληνωτό μοτέρ στο Λαγονήσι

Ρολά  αλουμινίου με σωληνωτό μοτέρ στο Μαρούσι

Ρολά  αλουμινίου με σωληνωτό μοτέρ στις Αχαρνές (Μενίδι) 

***

 

 

Δείγματα εργασιών από επισκευές σε γκαραζόπορτες, μηχανισμούς, ρολά, αυτοματισμούς:

Επισκευή σε ηλεκτρικό οικιακό ρολό αλουμινίου με σωληνωτό μοτέρ στην Γλυφάδα

Μεταφορά – μετεγκατάσταση δικτυωτού ρολού στο Παγκράτι

Επισκευή σε αυτόματη μπάρα ελέγχου διέλευσης στο Ίλιο

Επισκευή σε ρολό γκαραζόπορτα με βιομηχανικό μοτέρ στο Νέο Ηράκλειο

Επισκευή σε ρολό γκαραζόπορτα στο Χαλάνδρι

Επισκευή σε συρόμενες γκαραζόπορτες στην Μεταμόρφωση

Μετατροπή δίφυλλης ανοιγόμενης γκαραζόπορτας σε αυτόματη συρόμενη στις Αχαρνές

Επισκευή σε ηλεκτρική πλατφόρμα περιστροφής αυτοκινήτων στην Κηφισιά

Εγκατάσταση ρολό γκαραζόπορτας κι εν συνεχεία μετατροπή του στο Νέο Ηράκλειο

 
Σχετικά θέματα : 

Διαβάστε επίσης : 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 

 

 

 

 

Κοινοποίηση σε Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Comments are closed.