ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

January 2020
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ΔΗΜΟΦΙΛΗ TAGS

Selectively ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ αυτοματες γκαραζοπορτες αυτοματισμοι πορτασ βλάβες σε ρολά γκαραζόπορτες γκαράζ γκαραζόπορτες γκαραζόπορτες οροφής ειδικές μεταλλικές κατασκευές επισκευές ρολά Λυκόβρυση επισκευές σε ηλεκτρικά οικιακά ρολά επισκευές σε ρολά γκαραζόπορτες επισκευή σε μπάρες διέλευσης επισκευες - service επισκευες γκαραζοπορτες Μεταμορφωση επισκευες γκαραζοπορτες Πευκη επισκευες γκαραζοπορτες νεο ηρακλειο κάγκελα κάγκελα ασφαλείας κεραμίδια λυόμενες αποθήκες μεταλλικές κατασκευές μηχανισμοι για γκαραζοπορτεσ μηχανισμοι γκαραζοπορτασ μοτέρ πόρτας μοτερ για γκαραζοπορτες μοτερ για γκαραζοπορτεσ πάνελ κεραμίδι περγκολες πορτεσ γκαραζ προσφορες γκαραζοπορτες προσφορες γκαραζοπορτες οροφης προσφορες ρολα προσφορες ρολα γκαραζοπορτες ρολά ρολα αλουμινιου ρολα ασφαλειας ρολα γκαραζοπορτες ρολα γκαραζοπορτες λαμαρινας ρολα καταστηματων στέγαστρα στέγαστρα με μουσαμά στέγαστρα με πολυκαρμπονικό συρομενεσ γκαραζοπορτεσ υπόστεγα

Ρολά ασφαλείας καταστημάτων διάτρητα

Κοινοποίηση σε Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Κατά τη συνεργασία μας με τη γνωστή αλυσίδα προϊόντων τεχνολογίας, e-shop.gr, αναλάβαμε την κάλυψη καταστημάτων με ρολά ασφαλείας καταστημάτων διάτρητα.

Τα διάτρητα ρολά ασφαλείας καταστημάτων, έχουν το πλεονέκτημα να παρέχουν ασφάλεια, ενώ παράλληλα υπάρχει  προβολή των εμπορευμάτων που υπάρχουν στη βιτρίνα και το εσωτερικό του καταστήματος – ειδικά κατά το βράδυ με εσωτερικό φωτισμό.

Από τις συγκεκριμένες εργασίες, ενδεικτικά παρουσιάζουμε δύο:

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν, αποτυπώνονται τα βασικά στάδια των εργασιών, στο κατάστημα e-shop, στο Γαλάτσι.

Η πρώτη φωτογραφία δείχνει τα δικτυωτά ρολά που υπήρχαν στο κατάστημα από τον προηγούμενο χρήστη και τα οποία έπρεπε να αντικατασταθούν, με διάτρητα ρολά ασφαλείας καταστημάτων και το μεγάλο ρολό της πρόσοψης να χωριστεί σε δύο μικρότερα.

Να σημειώσουμε ότι από τις αρχικές εγκαταστάσεις ρολών επιλέξαμε να χρησιμοποιήσουμε κάποια τμήματα, ώστε να μειωθεί το τελικό κόστος του έργου, κάτι που όμως απαιτούσε λεπτομερή σχεδιασμό στην κάθε λεπτομέρεια του έργου.

Όπως δείχνει το τελικό αποτέλεσμα, στη δεύτερη φωτογραφία, η επιλογή μας δικαιώθηκε και καταφέραμε το καλύτερο αποτέλεσμα, με το μικρότερο δυνατόν κόστος, για κάλυψη του καταστήματος με διάτρητα ρολά ασφαλείας καταστημάτων.

***

Στις επόμενες φωτογραφίας, φαίνονται τα βασικά στάδια εργασιών, στο κατάστημα e-shop, στο Περιστέρι.

Στο συγκεκριμένο κατάστημα, όπως φαίνεται στην πρώτη φωτογραφία, βρεθήκαμε μπροστά σε μια “περίεργη” κατάσταση, καθώς το αρμόδιο συνεργείο για τις επιγραφές, από κεκτημένη ταχύτητα είχε ήδη ολοκληρώσεις τις εργασίες του κι έπρεπε εμείς να βρούμε λύση για την ασφαλή στερέωση των ρολών, χωρίς να έχουν γίνει οι απαραίτητες εργασίες υποδομής.

Όπως φαίνεται στην δεύτερη φωτογραφία, ο αρχικός προβληματισμός ξεπεράστηκε όταν καταφέραμε να περάσουμε κοιλοδοκούς, πίσω από την ήδη υπάρχουσα επιγραφή – στα σημεία που δείχνουν τα κόκκινα βέλη – και να δημιουργήσουμε την απαραίτητη υποδομή για ασφαλή στερέωση των ρολών.

Στην τρίτη φωτογραφία φαίνεται το έργο ολοκληρωμένο, με διάτρητα ρολά ασφαλείας καταστημάτων.

Παρουσίαση και τεχνικά χαρακτηριστικά:

ΡΟΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΤΡΗΤΑ 

              Ρολά ασφαλείας καταστημάτων διάτρητα, κατασκευασμένα από γαλβανιζέ χαλύβδινο προφίλ – ατσαλολαμαρίνα  

(πάχους  0,8 – 1,0 mm)

       Διατίθενται σε δύο τύπους : ίσιο ή καμπύλο φύλλο, οι οποίοι μπορούν να συνδυαστούν  με προφίλ γαλβανιζέ ατσαλολαμαρίνας προκειμένου να παρέχουν ορατότητα και αερισμό..

Η συνήθης χρήση τους είναι σε καταστήματα, επαγγελματικούς χώρους και βιομηχανίες που απαιτείται συνδυασμός ασφάλειας και προβολής. Δεν είναι όμως και λίγες οι περιπτώσεις που τοποθετούνται σε χώρους πυλωτής πολυκατοικιών ή γκαράζ.

Τα διάτρητα ρολά ασφαλείας καταστημάτων μπορούν να λειτουργήσουν χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα

με την επιλογή του κατάλληλου κινητήρα – μοτέρ – με τηλεχειρισμό ή με διακόπτη

RAL

Τα διάτρητα ρολά ασφαλείας καταστημάτων βάφονται σε όλα τα βασικά χρώματα ηλεκτροστατικής βαφής (RAL)

Deigma_Rolo_Diatrito_2

Ρολά ασφαλείας καταστημάτων διάτρητα ίσιο φύλλο

(και σε προφίλ ελαφρά καμπύλο)

Deigma_Rolo_Diatrito_Kampilo_1

Ρολά ασφαλείας καταστημάτων διάτρητα καμπύλο φύλλο

Deigma_Rolo_Diatrito_1

Στις άκρες των φύλλων τοποθετούνται ειδικά πλαστικά τελειώματα (τάπες) που μειώνουν τον θόρυβο και την τριβή,

Podia1

KleidariaRolou1

      Στο τελευταίο φύλλο του ρολού         (ποδιά ή κατωκάσι) τοποθετείται γωνιά γαλβανιζέ για μεγαλύτερη αντοχή, λάστιχο για στεγανοποίηση και ειδική χειρολαβή για τη χειροκίνηση του ρολού.

Στο τελευταίο φύλλο μπορούν επίσης να τοποθετηθούν κλειδαριές ασφαλείας.

 

***

Δείγματα έργων με διάτρητα ρολά ασφαλείας καταστημάτων:

Διάτρητα ρολά ασφαλείας στην ΗΔΙΚΑ στην Καλλιθέα

Ρολά ασφαλείας καταστημάτων διάτρητα σε κατάστημα ένδυσης στα Άνω Πατήσια (Αθήνα)

Ρολά ασφαλείας καταστημάτων διάτρητα σε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο στα Άνω Πατήσια (Αθήνα)

Σχετικές σελίδες προϊόντων : 

 

 

Κοινοποίηση σε Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Comments are closed.