ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

October 2019
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

ΔΗΜΟΦΙΛΗ TAGS

Selectively ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ αυτοματες γκαραζοπορτες αυτοματισμοι πορτασ βλάβες σε ρολά γκαραζόπορτες γκαράζ γκαραζόπορτες γκαραζόπορτες οροφής ειδικές μεταλλικές κατασκευές επισκευές ρολά Λυκόβρυση επισκευές σε ηλεκτρικά οικιακά ρολά επισκευές σε ρολά γκαραζόπορτες επισκευή σε μπάρες διέλευσης επισκευες - service επισκευες γκαραζοπορτες Μεταμορφωση επισκευες γκαραζοπορτες Πευκη επισκευες γκαραζοπορτες νεο ηρακλειο κάγκελα κάγκελα ασφαλείας κεραμίδια λυόμενες αποθήκες μεταλλικές κατασκευές μηχανισμοι για γκαραζοπορτεσ μηχανισμοι γκαραζοπορτασ μοτέρ πόρτας μοτερ για γκαραζοπορτες μοτερ για γκαραζοπορτεσ πάνελ κεραμίδι περγκολες πορτεσ γκαραζ προσφορες γκαραζοπορτες προσφορες γκαραζοπορτες οροφης προσφορες ρολα προσφορες ρολα γκαραζοπορτες ρολά ρολα αλουμινιου ρολα ασφαλειας ρολα γκαραζοπορτες ρολα γκαραζοπορτες λαμαρινας ρολα καταστηματων στέγαστρα στέγαστρα με μουσαμά στέγαστρα με πολυκαρμπονικό συρομενεσ γκαραζοπορτεσ υπόστεγα

Αντικατάσταση παραδοσιακά κεραμίδια σκεπής με πάνελ κεραμίδι

Κοινοποίηση σε Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Το πάνελ κεραμίδι είναι η πιο ανεπτυγμένη και τελειοποιημένη μορφή μονωμένης στέγης. Εάν μάλιστα συνυπολογίσουμε και το γεγονός ότι το μεγαλύτερο ποσοστό απωλειών θερμότητας στα σπίτια  είναι από την οροφή, μπορούμε να καταλάβουμε ότι εκτός από υψηλή αισθητική, προσφέρει και υψηλή ενεργειακή αναβάθμιση, καθώς μειώνει στο ελάχιστο τις απώλειες θερμότητας από την στέγη.

Προσφέρει την ίδια υψηλή αισθητική με το παραδοσιακό κεραμίδι και έχει πλεονεκτήματα το πολύ χαμηλό βάρος, την υψηλότατη θερμομόνωση λόγω της πληρώσεως των φύλλων με πολυουρεθάνη, αντισεισμικότητα και τεράστια αντοχή στο χρόνο χωρίς να απαιτείται συντήρηση.

Στο έργο που παρουσιάζεται στη συνέχεια, στα βόρεια προάστια των Αθηνών, συνοπτικά εξηγούνται τα βήματα που έγιναν, προκειμένου να αντικατασταθούν τα παραδοσιακά κεραμίδια, με πάνελ κεραμίδι, σε σκεπή με μικρή κλίση και προβλήματα εισροής νερού της βροχής.

Στο πρώτο στάδιο βγήκαν τα κεραμίδια και αποκαλύφθηκε η ξύλινη κατασκευή από κάτω, καθώς και η περιμετρική τοιχοποιία. Να σημειώσουμε ότι επιλέξαμε να διατηρήσουμε την προϋπάρχουσα ξύλινη κατασκευή, ώστε να περιορίσουμε το οικονομικό κόστος και τις όποιες άλλες επιβαρύνσεις θα είχε ο πελάτης αν έμενε τελείως ανοιχτή η οροφή στην κύρια κατοικία του.

Στο δεύτερο στάδιο, έγινε η προετοιμασία και ο απαραίτητος μεταλλικός σκελετός (βάση) για στερέωση των πάνελ και έγινε διαμόρφωση των τοιχίων περιμετρικά.

Στο τρίτο στάδιο τοποθετήθηκαν και στερεώθηκαν τα πάνελ. Σε αυτό το στάδιο, μπήκαν στεγανωτικές μαστίχες στις ενώσεις των πάνελ, ώστε να διασφαλίσουν 100% την στεγανότητα της κατασκευής και σφραγίστηκαν περιμετρικά με αφρό πολυουρεθάνης τα κενά με την τοιχοποιία.

Τέλος, μπήκαν οι καλύπτρες, ώστε να καλυφθούν τα σημεία που είναι εμφανής η πολυουρεθάνη και γεμίστηκαν με λάσπη τα κενά που είχαν μείνει στην τοιχοποιία. Το μόνο που απομένει είναι να κατασκευαστεί νεροσταλάκτης όπου απαιτείται και να τοποθετηθεί, για να κρατηθούν τα νερά μακριά από τον τοίχο.

 

Δείτε επίσης : Σκεπές και στέγαστρα με πολυκαρμπονικό

 

Κοινοποίηση σε Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Comments are closed.