ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

April 2012
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

ΔΗΜΟΦΙΛΗ TAGS

Selectively ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ αυτοματες γκαραζοπορτες αυτοματισμοι πορτασ βλάβες σε ρολά γκαραζόπορτες γκαράζ γκαραζόπορτες γκαραζόπορτες οροφής ειδικές μεταλλικές κατασκευές επισκευές ρολά Λυκόβρυση επισκευές σε ηλεκτρικά οικιακά ρολά επισκευές σε ρολά γκαραζόπορτες επισκευή σε μπάρες διέλευσης επισκευες - service επισκευες γκαραζοπορτες Μεταμορφωση επισκευες γκαραζοπορτες Πευκη επισκευες γκαραζοπορτες νεο ηρακλειο κάγκελα κάγκελα ασφαλείας κεραμίδια λυόμενες αποθήκες μεταλλικές κατασκευές μηχανισμοι για γκαραζοπορτεσ μηχανισμοι γκαραζοπορτασ μοτέρ πόρτας μοτερ για γκαραζοπορτες μοτερ για γκαραζοπορτεσ πάνελ κεραμίδι περγκολες πορτεσ γκαραζ προσφορες γκαραζοπορτες προσφορες γκαραζοπορτες οροφης προσφορες ρολα προσφορες ρολα γκαραζοπορτες ρολά ρολα αλουμινιου ρολα ασφαλειας ρολα γκαραζοπορτες ρολα γκαραζοπορτες λαμαρινας ρολα καταστηματων στέγαστρα στέγαστρα με μουσαμά στέγαστρα με πολυκαρμπονικό συρομενεσ γκαραζοπορτεσ υπόστεγα

ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ ΟΡΟΦΗΣ

Κοινοποίηση σε Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Σε πολυκατοία στο Χαλάνδρι αναλάβαμε να εγκαταστήσουμε δύο πολύσπαστες γκαραζόπορτες οροφής με μοτέρ.

Η πρώτη φωτογραφία δείχνει τις γκαραζόπορτες στο Χαλάνδρι μετά την ολοκλήρωση των εργασιών.

Χαλάνδρι - σπαστές γκαραζόπορτες οροφής (1)

Οι σπαστές γκαραζόπορτες οροφής όταν κλείνουν σφραγίζουν περιμετρικά με λάστιχο που εφάπτεται στην κάσα και απομονώνει τον εσωτερικό χώρο από τις εξωτερικές συνθήκες (σκόνη, φύλλα κλπ). Ο τρόπος που είναι τοποθετημένα τα ροδάκια κύλισης  μέσα στους οδηγούς σε συνδιασμό με τον τρόπο που κινούνται οι πόρτες τις καθιστούν ασφαλείς σε κακόβουλες ενέργειες. Στις επόμενες δύο φωτογραφίες διακρίνονται λεπτομέρειες από την εγκατάσταση στο Χαλάνδρι.

 

Χαλάνδρι - σπαστές γκαραζόπορτες οροφής (2)Χαλάνδρι - σπαστές γκαραζόπορτες οροφής (3)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στην τέταρτη φωτογραφία (από την εγκατάσταση στο Χαλάνδρι) φαίνεται ο τρόπος που οι σπαστές γκαραζόπορτες αποθηκεύονται κάτω από την οροφή  όταν είναι στην ανοικτή θέση.  Με τον τρόπο αυτό μένει ελεύθερος ο χώρος δεξιά και αριστερά για ενδεχόμενη  εκμετάλευση – όπως για παράδειγμα να τοποθετηθούν ράφια αποθήκευσης.

Χαλάνδρι - σπαστές γκαραζόπορτες οροφής (4)

 

 Στην ίδια πολυκατοικία στο Χαλάνδρι αναλάβαμε και την εγκατάσταση αυτόματων μηχανισμών με φωτοκύτταρα ασφαλείας στις τρεις συρόμενες γκαραζόπορτες. Για να διαβάστε περισσότερα για την εγκατάσταση των μηχανισμών πατήστε στον σύνδεσμο που ακολουθεί :   

 

Σχετικές σελίδες προϊόντων :

 

Κοινοποίηση σε Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Comments are closed.