ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

March 2012
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

ΔΗΜΟΦΙΛΗ TAGS

Selectively ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ αυτοματες γκαραζοπορτες αυτοματισμοι πορτασ βλάβες σε ρολά γκαραζόπορτες γκαράζ γκαραζόπορτες γκαραζόπορτες οροφής ειδικές μεταλλικές κατασκευές επισκευές ρολά Λυκόβρυση επισκευές σε ηλεκτρικά οικιακά ρολά επισκευές σε ρολά γκαραζόπορτες επισκευή σε μπάρες διέλευσης επισκευες - service επισκευες γκαραζοπορτες Μεταμορφωση επισκευες γκαραζοπορτες Πευκη επισκευες γκαραζοπορτες νεο ηρακλειο κάγκελα κάγκελα ασφαλείας κεραμίδια λυόμενες αποθήκες μεταλλικές κατασκευές μηχανισμοι για γκαραζοπορτεσ μηχανισμοι γκαραζοπορτασ μοτέρ πόρτας μοτερ για γκαραζοπορτες μοτερ για γκαραζοπορτεσ πάνελ κεραμίδι περγκολες πορτεσ γκαραζ προσφορες γκαραζοπορτες προσφορες γκαραζοπορτες οροφης προσφορες ρολα προσφορες ρολα γκαραζοπορτες ρολά ρολα αλουμινιου ρολα ασφαλειας ρολα γκαραζοπορτες ρολα γκαραζοπορτες λαμαρινας ρολα καταστηματων στέγαστρα στέγαστρα με μουσαμά στέγαστρα με πολυκαρμπονικό συρομενεσ γκαραζοπορτεσ υπόστεγα

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΡΟΛΟΥ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑΣ ή ΡΟΛΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Κοινοποίηση σε Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες και τις ιδιομορφίες κάθε χώρου  υπάρχουν δύο βασικοί τρόποι εγκατάστασης ενός ρολού είτε πρόκειται για ρολό γκαραζόπορτα είτε πρόκειται για ρολό καταστήματος

Ο πρώτος τρόπος είναι η εγκατάσταση να γίνει εσωτερικά, δηλαδή ο μηχανισμός του ρολού θα είναι στο εσωτερικό του χώρου που θα καλύψει και αντίστοιχα στο εσωτερικό θα μαζεύει – θα τυλίγεται σε ρολό.

Στις εσωτερικές εγκαταστάσεις ξεχωρίζουν δύο βασικές υποκατηγορίες :

1) όταν υπάρχει δοκάρι και η εγκατάσταση γίνεται πίσω από αυτό – όπως δείχνει το πρώτο σχήμα

Τοποθέτηση ρολού εσωτερικά πίσω από δοκάρι

 Σε αυτή την περίπτωση δεν απαιτείται μετώπη για την κάλυψη του ρολού εξωτερικά και η τοποθέτηση κουτιού κάλυψης είναι προαιρετική. Στο σχήμα φαίνεται ποιό είναι το ολικό ύψος που θα πρέπει να μετρηθεί.

2) όταν δεν υπάρχει δοκάρι και η εγκατάσταση γίνεται στην οροφή του χώρου – όπως δείχνει το δεύτερο σχήμα

 

Εγκατάσταση ρολού στην οροφή

 Όταν δεν υπάρχει δοκάρι η μετώπη για την κάλυψη του ρολού εξωτερικά είναι απαραίτητη – εκτός και εάν υπάρχει πρόβλεψη για την κάλυψη του ρολού με άλλο τρόπο ενώ και σ’ αυτή την περίπτωση η τοποθέτηση κουτιού κάλυψης είναι προαιρετική. Στο σχήμα φαίνεται ποιό είναι το ολικό ύψος που θα πρέπει να μετρηθεί.

Ο δεύτερος τρόπος είναι η εγκατάσταση να γίνει εξωτερικά δηλαδή ο μηχανισμός του ρολού να είναι στο εξωτερικό του χώρου που θα καλύψει  και αντίστοιχα να μαζεύει  εξωτερικά όπως στο σχήμα που ακολουθεί.

 

Τοποθέτηση ρολού εξωτερικά

 Στην εξωτερική τοποθέτηση το κουτί κάλυψης που μπαίνει για λόγους ασφάλειας, λειτουργικότητας και αισθητικής μπορεί να εξαιρεθεί εάν υπάρχει πρόβλεψη για την κάλυψη του ρολού με άλλον τρόπο που όμως να δίνει την δυνατότητα επιθεώρησης στο σύστημα κίνησης του ρολού σε περίπτωση βλάβης.

Σχετικές σελίδες προϊόντων : 

 

Κοινοποίηση σε Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Comments are closed.