ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

March 2012
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

ΔΗΜΟΦΙΛΗ TAGS

Selectively ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ αυτοματες γκαραζοπορτες αυτοματισμοι πορτασ βλάβες σε ρολά γκαραζόπορτες γκαράζ γκαραζόπορτες γκαραζόπορτες οροφής ειδικές μεταλλικές κατασκευές επισκευές ρολά Λυκόβρυση επισκευές σε ηλεκτρικά οικιακά ρολά επισκευές σε ρολά γκαραζόπορτες επισκευή σε μπάρες διέλευσης επισκευες - service επισκευες γκαραζοπορτες Μεταμορφωση επισκευες γκαραζοπορτες Πευκη επισκευες γκαραζοπορτες νεο ηρακλειο κάγκελα κάγκελα ασφαλείας κεραμίδια λυόμενες αποθήκες μεταλλικές κατασκευές μηχανισμοι για γκαραζοπορτεσ μηχανισμοι γκαραζοπορτασ μοτέρ πόρτας μοτερ για γκαραζοπορτες μοτερ για γκαραζοπορτεσ πάνελ κεραμίδι περγκολες πορτεσ γκαραζ προσφορες γκαραζοπορτες προσφορες γκαραζοπορτες οροφης προσφορες ρολα προσφορες ρολα γκαραζοπορτες ρολά ρολα αλουμινιου ρολα ασφαλειας ρολα γκαραζοπορτες ρολα γκαραζοπορτες λαμαρινας ρολα καταστηματων στέγαστρα στέγαστρα με μουσαμά στέγαστρα με πολυκαρμπονικό συρομενεσ γκαραζοπορτεσ υπόστεγα

ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΗΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΣΥΡΟΜΕΝΗ

Κοινοποίηση σε Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Στα πλαίσια των υπηρεσιών  που προσφέρουμε αναλάβαμε στις Αχαρνές τη μετατροπή μιας δίφυλλης  ανοιγόμενης γκαραζόπορτας σε συρόμενη, με αυτόματο μηχανισμό και φωτοκύτταρα ασφαλείας.

Στην πρώτη φωτογραφία, από το αρχικό στάδιο, διακρίνεται η ανοιγόμενη γκαραζόπορτα και τα τμήματα του νέου πλαισίου.

Μετατροπή ανοιγόμενης γκαραζόπορτας σε αυτόματη συρόμενη (1)

Στη δεύτερη φωτογραφία η βασική μετατροπή της πόρτας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Απομένει να κοληθεί ο κοιλοδοκός στο επάνω μέρος αφού πρώτα κοπεί στις σωστές διαστάσεις.

 Μετατροπή ανοιγόμενης γκαραζόπορτας σε αυτόματη συρόμενη (2)

Ακολούθησε η τοποθέτηση του οδηγού, η στερέωσή του και η τοποθέτηση του σταθερού τμήματος με τα ράουλα οδήγησης. Εν συνεχεία τοποθετήθηκε η πόρτα στην θέση της και αφού μπήκαν τα στόπ ανοίγματος & κλεισίματος ρίξαμε τσιμεντοκονία εξωμάλυνσης στον οδηγό. Τέλος, καλύφθηκαν με κάγκελα τα κενά που δημιουργήθηκαν από την μεταφορά της πόρτας  και έγινε η προεργασία με τις απαραίτητες καλωδιώσεις για την εγκατάσταση του αυτόματου μηχανισμού και των φωτοκυττάρων ασφαλείας.

 Μετατροπή ανοιγόμενης γκαραζόπορτας σε αυτόματη συρόμενη (3)

Το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται στην φωτογραφία που ακολουθεί

Μετατροπή ανοιγόμενης γκαραζόπορτας σε αυτόματη συρόμενη (4)

***

Ανάλογη μετατροπή κάναμε και σε τρίφυλλη ανοιγόμενη γκαραζόπορτα στο Μαρούσι, η οποία έγινε συρόμενη κι εν συνεχεία εγκαταστήσαμε αυτόματο μηχανισμό με τηλεχειρισμό για την λειτουργία της. Στις δύο φωτογραφίες που ακολουθούν φαίνεται η ανοιγόμενη γκαραζόπορτα που υπήρχε και πως την  μετατρέψαμε σε αυτόματη συρόμενη, ώστε να κερδίσουν σε χώρο και σε ευκολία χρήσης οι πελάτες μας.

***

Δείγματα εργασιών από επισκευές και μετατροπές σε γκαραζόπορτες, μηχανισμούς, ρολά, αυτοματισμούς:

Επισκευή σε ρολό ασφαλείας στην Γλυφάδα

Μεταφορά – μετεγκατάσταση δικτυωτού ρολού στο Παγκράτι

Επισκευή σε αυτόματη μπάρα ελέγχου διέλευσης στο Ίλιο

Επισκευή σε ρολό γκαραζόπορτα με βιομηχανικό μοτέρ στο Νέο Ηράκλειο

Επισκευή σε ρολό γκαραζόπορτα στο Χαλάνδρι

Επισκευή σε συρόμενες γκαραζόπορτες στην Μεταμόρφωση

Μετατροπή ανοιγόμενης γκαραζόπορτας σε αυτόματη συρόμενη στο Μαρούσι και στις Αχαρνές

Επισκευή σε ηλεκτρική πλατφόρμα περιστροφής αυτοκινήτων στην Κηφισιά

Εγκατάσταση ρολό γκαραζόπορτας κι εν συνεχεία μετατροπή του στο Νέο Ηράκλειο

 

Αναλαμβάνουμε  με υπευθυνότητα εργασίες εγκατάστασης, επισκευής, μετατροπής και συντήρησης σε υπάρχουσες Γκαραζόπορτες, Μηχανισμούς, Ρολά καταστημάτων και Αυτοματισμούς – καθώς και για λογαριασμό συνεργαζόμενων επιχειρήσεων

 Διαθέτουμε  ανταλλακτικά για όλους σχεδόν τους τύπους ρολών καθώς και σύγχρονους πίνακες αυτοματισμού και κοντρόλ για όλες τις γκαραζόπορτες και τα ρολά καταστημάτων

  ServiceQuarantee

Εγγύηση  Εργασιών και Ανταλλακτικών

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΒΛΑΒΩΝ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ – SERVICE ΣΕ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ ΡΟΛΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥΣ

***

Αν και παρέχουμε τις υπηρεσίες μας όπου ζητηθεί, στην Αττική είναι ο κύριος όγκος των εργασιών μας, σε εγκαταστάσεις και τεχνική υποστήριξη με επισκευές, συντηρήσεις, μετατροπές σε γκαραζόπορτες, ρολά, αυτοματισμούς, μπάρες ελέγχου διέλευσης.

Στην Αττική εξυπηρετούνται οι περιοχές  :

Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Ιωνία, Μεταμόρφωση, Ηράκλειο – Αττική & Νέο Ηράκλειο, Μαρούσι, Πεύκη, Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Εκάλη, Νέα Χαλκηδόνα, Λυκόβρυση, Θρακομακεδόνες, Αχαρνές ( Αχαρναί – Μενίδι ), Άγιοι Ανάργυροι, Αθήνα  (  Άνω Πατήσια  ), Βριλήσσια, Αγία Παρασκευή, Xαλάνδρι, Χολαργός, Γέρακας καθώς και οι υπόλοιπες περιοχές στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών και της Αττικής.

***

Με στόχο την προσφορά ολοκληρωμένων προτάσεων στη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΚΑΡΑΖ  αναλαμβάνουμε τη συνολική ανακατασκευή, διαμόρφωση και μετατροπή χώρων για να γίνουν γκαράζ  ( πιλοτές, αποθήκες, υπόγεια, καταστήματα )… Διαβάστε περισσότερα…

***

Σχετικές σελίδες προϊόντων :

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Κοινοποίηση σε Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Comments are closed.