ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

December 2010
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ΔΗΜΟΦΙΛΗ TAGS

Selectively ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ αυτοματες γκαραζοπορτες αυτοματισμοι πορτασ βλάβες σε ρολά γκαραζόπορτες γκαράζ γκαραζόπορτες γκαραζόπορτες οροφής ειδικές μεταλλικές κατασκευές επισκευές ρολά Λυκόβρυση επισκευές σε ηλεκτρικά οικιακά ρολά επισκευές σε ρολά γκαραζόπορτες επισκευή σε μπάρες διέλευσης επισκευες - service επισκευες γκαραζοπορτες Μεταμορφωση επισκευες γκαραζοπορτες Πευκη επισκευες γκαραζοπορτες νεο ηρακλειο κάγκελα κάγκελα ασφαλείας κεραμίδια λυόμενες αποθήκες μεταλλικές κατασκευές μηχανισμοι για γκαραζοπορτεσ μηχανισμοι γκαραζοπορτασ μοτέρ πόρτας μοτερ για γκαραζοπορτες μοτερ για γκαραζοπορτεσ πάνελ κεραμίδι περγκολες πορτεσ γκαραζ προσφορες γκαραζοπορτες προσφορες γκαραζοπορτες οροφης προσφορες ρολα προσφορες ρολα γκαραζοπορτες ρολά ρολα αλουμινιου ρολα ασφαλειας ρολα γκαραζοπορτες ρολα γκαραζοπορτες λαμαρινας ρολα καταστηματων στέγαστρα στέγαστρα με μουσαμά στέγαστρα με πολυκαρμπονικό συρομενεσ γκαραζοπορτεσ υπόστεγα

ΡΟΛΑ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ – ΑΤΤΙΚΗ

Κοινοποίηση σε Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν, από έργο στην Γλυφάδα, παρουσιάζονται κάποιες “λεπτομέρειες” από αυτές που υπάρχουν σε κάθε έργο – μικρό ή μεγάλο – και κάνουν την διαφορά του καλύτερου από το καλό.

Στο συγκεκριμένο έργο μας κάλεσαν αρχικά για αντικατάσταση της υπάρχουσας ανοιγόμενης γκαραζόπορτας με ρολό γκαραζόπορτα αλουμινίου και την πιθανότητα να αναλάβουμε την εγκατάσταση μίας ακόμα γκαραζόπορτας ρολού εφ’ όσον έμεναν ικανοποιημένοι. Εκτός από την ασφάλεια σημαντικό ζητούμενο των ιδιοκτητών και κριτήριο για  την ανάθεση της δεύτερης γκαραζόπορτας ρολού, ήταν η αισθητική του αποτελέσματος. 

Στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται η πρώτη γκαραζόπορτα από ρολό αλουμινίου που εγκαταστήσαμε στο συγκεκριμένο έργο στην Γλυφάδα,  αντικαθιστώντας την παλιά ανοιγόμενη γκαραζόπορτα.
Διακρίνονται επίσης τα φωτοκύτταρα ασφαλείας.

Xanthou41_Glifada_1a

Σε σύντομο διάστημα και ενώ έκαναν και άλλες εργασίες συντήρησης και βελτίωσης της πολυκατοικίας
μας κάλεσαν για την εγκατάσταση της δεύτερης γκαραζόπορτας ρολού
 
 
Στις επόμενες φωτογραφίες διακρίνεται η δεύτερη γκαραζόπορτα ρολό αλουμινίου και λεπτομέρειες του χώρου
 
Xanthou41_Glifada_2Xanthou41_Glifada_3

 

 

 

 

 …

Τα “προβλήματα στερέωσης” που δημιουργούσε η γωνία, χαμηλά στην αριστερή πλευρά ( κοιτάζοντας απ’ έξω ) ξεπεράστηκαν σχετικά εύκολα. Το κενό που έμενε άπό τον οδηγό μέχρι τον τοίχο καλύφθηκε με διαμορφωμένη γαλβανιζέ λαμαρίνα – στο χρώμα του τοίχου – ενώ εσωτερικά το κουτί του ρολού έπιασε από τη μία άκρη έως την άλλη.

Στην επόμενη φωτογραφία φαίνεται το τελικό αποτέλεσμα  μετά την ολοκλήρωση των εργασιών

Xanthou41_Glifada_5

 
* Συνήθως οι ιδιαιτερότητες και οι λεπτομέρειες κάθε εγκατάστασης,  μετά την ολοκλήρωσή της δύσκολα γίνονται αντιληπτές από μη ειδικούς και ήταν μια καλή ευκαιρία με αφορμή το έργο στην Γλυφάδα να αναδείξουμε μερικές

 

Σχετικές σελίδες προϊόντων : 

Σχετικά θέματα :

 

Κοινοποίηση σε Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Comments are closed.