Φωτογραφίες

melissia_korai5_2b rafina2siromenalife4 varnava2b zografou_kleovoulis5b

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΕ ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

Κοινοποίηση σε Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Στις αυτόματες συρόμενες γκαραζόπορτες ένας σημαντικός παράγοντας για να δουλεύει σωστά και για αρκετά χρόνια ο μηχανισμός είναι η καλή κατάσταση στα ράουλα κύλισης της πόρτας.  Μερικές φορές οι ιδιοκτήτες παραμελούν την συντήρηση της πόρτας  κυρίως γιατί κανένας δεν φρόντισε να τους ενημερώσει για την συντήρηση στα ράουλα και την αντικατάσταση όταν διαπιστώσουν ότι έχουν φθαρεί.

Αντικατάσταση στα ράουλα κύλισης συρόμενης γκαραζόπορτας στη Μεταμόρφωση (1)

 Στην προηγούμενη φωτογραφία. από εργασία στη Μεταμόρφωση, η πόρτα έχει βγεί από τη θέση της και έχει γίνει η προεργασία για να βγούν τα παλιά ράουλα κύλισης (ροδάκια). Στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, λόγω της μικρής απόστασης από το κατάστημά μας, έχουμε εξυπηρετήσει  πολλές περιπτώσεις επισκευής ή συντήρησης  αλλά και  εργασίες νέας  εγκατάστασης.

 

Αντικατάσταση στα ράουλα κύλισης συρόμενης γκαραζόπορτας στη Μεταμόρφωση (2)

Στη δεύτερη φωτογραφία φαίνεται λεπτομέρεια από την αντικατάσταση που έγινε στα ράουλα κύλισης σε συρόμενη γκαραζόπορτα στη Μεταμόρφωση 

Αν και το κόστος συντήρησης είναι μικρό η αμέλεια και η άγνοια έχουν σαν αποτέλεσμα ο μηχανισμός να τραβάει μια “φρεναρισμένη” γκαραζόπορτα – ειδικά όταν κολήσουν τα ράουλα. Το επόμενο στάδιο συνήθως είναι να χαλάσει ο μηχανισμός και να υπάρχει ένα μεγαλύτερο κόστος που απαιτείται για την αντικατάστασή του.

Όταν η γκαραζόπορτα είναι αυτόματη, δηλαδή έχει μηχανισμό που την κινεί, θα πρέπει η αντικατάσταση στα ράουλα να γίνεται από εξειδικευμένα άτομα  για να μην αλλάξει η απόσταση μηχανισμού – κρεμαγιέρας και δημιουργηθούν άλλα προβλήματα

Σχετικές σελίδες προϊόντων : 

 

 

Κοινοποίηση σε Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments are closed.


Αρχή σελίδας