Φωτογραφίες

aganargiroi4b panetoliou8nionia2 pc1b2 lifenikeas72nsmirni

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΕ : ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ , ΡΟΛΑ , ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥΣ , ΜΟΤΕΡ

Κοινοποίηση σε Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Από την έναρξη λειτουργίας  της  ACDoor βασική φιλοσοφία και επιδίωξη ήταν και εξακολουθεί να είναι, η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών προς τους πελάτες – και όχι μόνο η πώληση των προϊόντων που διαθέτουμε.

Ο βασικός λόγος που έκανε οδηγό μας αυτή την φιλοσοφία είναι το γεγονός ότι τα προϊόντα μας  είναι πόρτες  που κινούνται,  αλλά  και ότι απαιτείται για να κινούνται αυτόματα. Δηλαδή ακόμα και οι «απλούστερες περιπτώσεις» όπως είναι οι χειροκίνητες γκαραζόπορτες ή τα χειροκίνητα ρολά ουσιαστικά είναι απλές μορφές μηχανών και  αυτονόητο είναι ότι μετά την πώληση απαιτούν τεχνική υποστήριξη.

Η επόμενη φωτογραφία είναι από επισκευή ρολού ασφαλείας στην ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ ( Λεωφ. Βουλιαγμένης – Γλυφάδα ) και εμφανίζει το πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε  – πρόβλημα που συμβαίνει συνήθως σε ρολά “κάποιας ηλικίας”

 GLIFADA_BIOKARPET_1

 * Για να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με την συγκεκριμένη επισκευή στη Γλυφάδα  πατήστε εδώ …

Στη δεύτερη φωτογραφία φαίνεται ακόμα μια περίπτωση βλάβης σε ρολό αλουμινίου – και πάλι στην Γλυφάδα

AnoVoula1

* Για να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τη συγκεκριμένη επισκευή στη Γλυφάδα πατήστε εδώ …

Η μέχρι τώρα πορεία έχει δικαιώσει την επιλογή  μας για παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών  καθώς η τεχνική υποστήριξη με επισκευές, συντηρήσεις ή ακόμα και συμβουλές αποτελεί σημαντικό κομμάτι στις δραστηριότητές μας. Με το εξειδικευμένο συνεργείο και ένα πλέγμα εξειδικευμένων   συνεργατών, καθημερινά  προσπαθούμε να δίνουμε λύση στα προβλήματα των πελατών.

Διαβάστε επίσης : 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Κοινοποίηση σε Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments are closed.


Αρχή σελίδας