Φωτογραφίες

aganargiroi4b panetoliou8nionia2 zografou_kleovoulis5b lifeipsilantou28xalandric

ΡΟΛΑ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ

Κοινοποίηση σε Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Στον Βύρωνα εγκαταστήσαμε ρολό γκαραζόπορτα από πάνελ αλουμινίου – διπλού τοιχώματος με  μόνωση οικολογικής πολυουρεθάνης.  Ο συγκεκριμένος τύπος ρολού γκαραζόπορτας εκτός από την αισθητική και την θερμοηχομόνωση που προσφέρει έχει και το πλεονέκτημα μικρότερου βάρους από τα αντίστοιχα ρολά λαμαρίνας.

Το πλεονέκτημα αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε περιπτώσεις μεγάλων ανοιγμάτων καθώς έχουμε μικρότερες καταπονήσεις στο σύστημα κίνησης του ρολού και κατά συνέπεια αντοχή σε βάθος χρόνου.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση μας κάλεσαν για βλάβη του ρολού που υπήρχε. Έπρεπε να το δούμε για να πιστέψουμε ότι ήταν κυριολεξία αυτό που μας είχαν αναφέρει τηλεφωνικά : “το ρολό είχε πέσει από τη μία πλευρά”  

Όπως διαπιστώσαμε στην πορεία των εργασιών μια σειρά από κακοτεχνίες στην  εγκατάσταση του παλιού ρολού έφερε αυτό το αποτέλεσμα που ευτυχώς δεν προξένησε άλλες ζημιές ή και κάποιο ατύχημα. Και φυσικά αυτός που το είχε εγκαταστήσει είχε φροντίσει να “εξαφανιστεί”.

Στη φωτογραφία φαίνεται το νέο ρολό –  μετά την ολοκλήρωση των εργασιών αποξήλωσης του παλιού και εγκατάστασης του νέου

Sokion11_Vironas

* Το γεγονός ότι υπήρχαν δυσκολίες από τις ιδιομορφίες του χώρου (ράμπα με μεγάλη και διπλή κλίση κ.ά) δεν δικαιολογεί κατά τη γνώμη μας τις κακοτεχνίες που είχαν γίνει στην εγκατάσταση του παλιού ρολού….…. Κι αυτό, γιατί πιστεύουμε πως, ο σωστός επαγγελματίας στα δύσκολα φαίνεται…

 

 

 

Σχετικές σελίδες προϊόντων : 

Κοινοποίηση σε Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments are closed.


Αρχή σελίδας