Μοτέρ για γκαραζόπορτες ανοιγόμενες : Αυτοματισμοί & Μηχανισμοί

Κοινοποίηση σε Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

 

Μοτερ για γκαραζόπορτες ανοιγόμενες

& ανοιγόμενες αυλόπορτες

– Αυτοματισμοί & Μηχανισμοί –

 

 

   

  

 

LifeOptimoB

                             

MAD-1

Ιταλικοί ηλεκτρομηχανικοί μηχανισμοί για γκαραζόπορτες ανοιγόμενες, ενός ή δύο φύλλων. Με ισχυρό μοτερ και μεταλλικά γρανάζια που δεν επιτρέπουν αντιστροφή της κίνησης για να ασφαλίζει η πόρτα. Στιβαρή κατασκευή εξωτερικά από ειδικά κράματα αλουμινίου ώστε να αντέχει σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Συνεργάζεται με ανάλογους πίνακες αυτοματισμού και διαθέτει ενσωματωμένα τερματικά open – close. Εύκολος τρόπος αποσύμπλεξης του μοτέρ με κλειδί ασφαλείας για χειροκίνητη λειτουργία της πόρτας… Διαβάστε περισσότερα…

 

 VDS-PM1VDS-PM1-3                               

MAD-2

 Ιταλικοί ηλεκτρομηχανικοί μηχανισμοί για γκαραζόπορτες ανοιγόμενες, ενός ή δύο φύλλων. Με ισχυρό μοτερ που δεν επιτρέπει αντιστροφή της κίνησης για να ασφαλίζει η πόρτα.  Συνεργάζεται με τους περισσότερους πίνακες αυτοματισμού και διαθέτει ενσωματωμένα τερματικά open – close. Στιβαρή κατασκευή από ειδικά κράματα αλουμινίου ώστε να αντέχει στις εξωτερικές συνθήκες. Εύκολος τρόπος αποσύμπλεξης του μοτέρ για χειροκίνητη λειτουργία της πόρτας.

 

                    

SWD2som

                           

MAD-3

 Ηλεκτρομηχανικοί μηχανισμοί για γκαραζόπορτες ανοιγόμενες, ενός ή δύο φύλλων. Με ισχυρό μοτερ που δεν επιτρέπει αντιστροφή της κίνησης για να ασφαλίζει η πόρτα.  Συνεργάζεται με τους περισσότερους πίνακες αυτοματισμού. Εύκολος τρόπος αποσύμπλεξης του μοτέρ για χειροκίνητη λειτουργία της πόρτας.

 

μοτερ για γκαραζοπορτες ανοιγομενες & αυλοπορτες ανοιγομενες : αυτοματισμοι & μηχανισμοι για πορτες γκαραζ

*  για περισσότερες πληροφορίες στους μηχανισμούς γκαραζόπορτας  επικοινωνήστε μαζί μας

 EUflag3

 

Σχετικές σελίδες προϊόντων :

Επιστροφή στον κατάλογο προϊόντων

Κοινοποίηση σε Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter